Kalenterissa rakkaiden muistojen Renkajärvi

30.4.2024

Heinäkuussa 2024 ilmestyvä Renkajärvikalenteri kerää tärkeitä muistoja Renkajärven rannoilta.

 Muistosi voi olla viime vuodelta tai puolen vuosisadan takaa: oliko se lapsesi mahtavin kalasaalis, ensimmäinen koulupäiväsi Vuohiniemen koulussa tai eväsretki lähisaareen? Ikimuistoinen ilta kesäjuhlissa, hiihtokilpailu Rimmin kentällä tai kermakakku kesän ensimmäisistä mansikoista?

 Lähetä kuvat kalenteria varten sähköisenä osoitteeseen: milla.nummenpaa@gmail.com tai paperimuodossa postissa tai suoraan postilaatikkoon: Aulikki Nummenpää, Renkajärventie 1147, 14450 Rimmilä. Muista liittää mukaan oma nimesi, yhteystietosi sekä tarina, keitä tai mitä kuvassa on, minä vuonna se on otettu ja miksi se on sinulle erityisen tärkeä muisto. Kuvat palautetaan lähettäjille. Voit lähettää yhden tai useampia kuvia.

Kuvat pitää olla toimitettuna 24.5. mennessä, jotta ne ehtivät mukaan kalenterityöryhmän nähtäväksi. Tänä vuonna emme kisaile, ja kuvat valitaan kalenteriin sopivuuden ja monipuolisuuden ajatuksia noudattaen.

 Kalenteri jatkaa jo vuosien taakse ulottuvaa perinnettä: 1.8. 2024–31.8. 2025 ulottuva kalenteri kokoaa Renkajärven ystävät yhteisen ajankulun ääreen ja lisää näin yhteenkuuluvuuttamme.

 Lähettämällä kuvan kalenteria varten annat luvan julkaista sen kalenterissa sekä mahdollisessa kuvakoosteessa Renkajärven suojeluyhdistyksen kotisivuilla.